top of page

Aquest any al barri, estrenem Ateneu per la Festa de la Tardor!

El dissabte 19 d’octubre a les 12h no us perdeu la inauguració del nou ateneu del barri de Sagrada Família, l’Ateneu el Poblet, al C/Nàpols 268.


L’ateneu s’inaugura als veïns i veïnes, aprofitant la festa de la tardor, amb diferents activitat: gegants, percussió, teatre, música, memòria històrica del barri…





El projecte de l’ateneu es va iniciar arrel de les peticions de la Plataforma Recuperem el Niza, que demanava que s’habilités l’espai de l’antic cinema i es destinés a utilitzar-lo com ateneu del barri, però finalment va acabar en un altre espai: un local d’uns 1500m2 comprat per l’Ajuntament l’any 2017.


L’equipament pretén ser un lloc de trobada per al barri, on poder realitzar diverses activitats, projectes, projeccions audiovisuals, formacions, sales per assaig musicals, etc…Hi ha més d’una vintena d’entitats de diferents tipus que ja hi han accedit per utilitzar els seus espais.

A més a més, aquest cap de setmana (del 18 al 20 d’octubre) és la Festa de Tardor del barri de la Sagrada Família, i hi ha organitzades un munt d’activitats! A continuació us mostrem el programa de la festa.



110 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page