top of page
PORTADA20171129_184414_recorte.jpg
On decidim l'escola que volem? A l'AFA

És l’espai on formar part activament del present i futur de l’escola. On debatre, on proposar i on participar. Un espai en construcció i de comunitat.

Qui som?

Som totes les famílies dels infants de l’escola que hem iniciat un nou projecte vital que va molt més enllà de l’escolarització dels nostres fills i filles. També tot és nou per a nosaltres i, com ells i elles, tenim moltes ganes d’aprendre, de compartir i d’experimentar en grup per construir una comunitat escolar participativa, divertida i compromesa.

Què fem?

Mirem de donar un cop de mà perquè tots els projectes compartits entre l’equip docent i els infants siguin una realitat. Som una escola de nova creació i les necessitats són múltiples i diverses: coordinem activitats, creem xarxa amb la comunitat educativa, representem els interessos de l’escola davant de l’administració, aconseguim materials, ens disfressem, cantem nadales, muntem mobles...

Com associar-se ?

Si el dia de l’incripció a l’escola no vas emplenar el formulari per formar part de l’AFA, envia un mail a afa9graons@gmail.com i sol·licita’l.

Us informarem de com fer el pagament de la quota anual per família.

En què destinem els diners?

Els  utilitzem en tot allò que decidim en comunitat i que creiem que és el millor per l’escola: en material de disfresses, en organitzar xerrades i portar gent puntera en temes infantils, en comprar tot el necessari per les festes que organitzem al llarg de l’any i moltes coses més!

Com podem formar-ne part?
WEB-AFA-02.png

L’estructura participativa i organitzativa de l’AFA:

L’univers de l’AFA

Ens organitzem a partir d’una Junta, Comissions i Grups de treball, òrgans de govern vius i oberts a tothom que hi vulgui participar. A més a més, sempre tindràs un lloc a totes les trobades, crides i festes.

MAPA UNIVERS AFA_edited.jpg
bottom of page