top of page

IV Edició de reutilització de llençolets a P3


Aquest curs 2022-23 els llençolets de l’AFA 9 Graons ja tenen nous destinataris/es.

A més a més, en aquesta edició hem tingut un nombre rècord de 32 famílies sol·licitants i 32 llençolets entregats!


Amb la fí de reaprofitar recursos i aconseguir ser una mica més sostenibles, aquesta idea de la Comissió de Sostenibilitat pretén que els nens i nenes que comencen P3 puguin reutilitzar els llençolets dels infants que passen a cursos superiors (i no faran més migdiades), per tal de no haver-ne de comprar de nous.


Llençols de diversos colors i dibuixos, tots únics per a que cada infant pugui reconèixer el seu, van ser repartits la setmana passada entre les noves famílies de P3 per a que aquest dilluns tothom pugui fer la migdiada ben acotxat.



Un cop finalitzi aquest curs, els llençols seran retornats a l’AFA, que els arreglarà per tal que l’any vinent estiguin un altre cop en bon estat i poder seguir amb aquesta iniciativa.


Si alguna família encara té algun llençolet que va comprar i no té previst tornar a fer servir, l'animem a que el cedeixi a l'AFA per als infants del curs vinent. Podeu escriure'ns a sostenibilitat.afa9graons@gmail.com per quedar en com fer-nos l'entrega!

Moltes gràcies a totes les famílies que hi heu participat, donant el vostre llençolet o recollint-ne un de reutilitzat i a aquelles que ens heu ajudat a arreglar-los!


Entre totes ha estat possible!


Comissió Sostenibilitat

AFA 9 GRAONS


93 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page