top of page

Una benvinguda per llepar-se’n els dits

Actualizado: 24 oct 2022

Bé, els dits, les cares, les samarretes… una mica tot plegat.



Després de 2 anys sense poder donar la benvinguda a les noves famílies com ens agrada, des de l’AFA 9 Graons vam poder recuperar (per fi) la nostra tradicional trobada per entregar en mà els súper Welcome Packs :)



Litres i litres de xocolata, la inauguració de la nostra anheladíssima pista, DJ Dani Shaolin i una gran participació per part de les famílies de l’escola, van fer d’aquesta trobada un ÈXIT al més pur estil 9 Graons.


La jornada, que ens va permetre conèixer una mica més i acompanyar les noves famílies, va servir per presentar les diferents comissions de l’AFA i la seva importància dins de la nostra comunitat.


Una comunitat que, sense arribar al “Houston, tenemos un problema”, necessita més que mai de noves incorporacions. Noves cares, mans i propostes que esperem amb candeletes se sumin al projecte enviant un e-mail a comunicacioafa@gmail.com o directament als mails de les comissions a les que es vulguin sumar (en la secció de Comissions del web de l'AFA hi ha tota la informació)!

Amb les panxes, mans i cares plenes de xocolata, vam acabar la festa amb l’entrega del nostre Welcome Pack: un tovalló decorat pels companys i companyes de P4, que simbolitza el canvi del pitet al tovalló, característic d’aquesta etapa. Més adequat impossible!


Moltes gràcies a les comissions d'Acollida i Festes, que van dur a terme l’organització, i a totes les que vau assistir per rebre informació i recollir el vostre Welcome Pack!



Aquelles famílies de P3 que no vau poder venir, podeu passar a buscar el vostre tovalló de benvinguda per l'escola (preguntar a Raquel, a consergeria).


Amunt 9 Graons!


AFA 9 GRAONS

121 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page