Tot a punt: comencem el curs 2018-19

Després d’un intens estiu d’obres comencem el nou curs amb moltes novetats. La principal és que l’escola 9 Graons creix amb la incorporació de noves famílies i nous mestres: Benvinguts i benvingudes!


L’escola també estrena noves instal•lacions. Durant l’estiu s’ha aprofitat per fer les obres d’ampliació de l’escola. L’edifici compta ara amb un pis més que acull dues classes noves per a P4, un despatx nou i una àmplia zona per desenvolupar els ambients. A la planta baixa, a més de les escales, s'ha eixamplat la cuina per poder acollir les noves instal•lacions.I aquest curs, nens i nenes gaudiran també de més espai al pati ja que s’ha incorporat l’espai on abans hi havia l’hort. S'ha obert i cimentat l'entrada lateral al pati i s'han eliminat les escales. A més, també podran gaudir de més arbres, d’un nou hort perquè puguin cultivar fruites i verdures així com d’una nova instal•lació per jugar als arbres. Segur que ja frisen per sortir a jugar al pati!
I un cop més les famílies han ajudat a fer créixer el projecte 9 Graons. A pocs dies del tret de sortida del nou curs, pares i mares van estar muntant i col•locant part del mobiliari de les noves classes de P4. Concretament, es van muntar penjadors, àgores, mobles de bany i taules. Ha sigut també el primer cop que han treballat conjuntament les famílies noves i les no tan noves i ja podem dir que som tots i totes una gran família.Pel que fa a les obres d’adeqüació de la cuina, tot segueix el seu curs però encara queda pendent acabar algunes instal•lacions per poder preparar ja el menjar a la nostra nova cuina. Es preveu poder començar durant el mes d’octubre. Ja queda menys! Mentrestant, us desitgem un bon inici de curs!


Continuem pujant graons junts.126 vistas