top of page

Tot a punt: comencem el curs 2018-19

Després d’un intens estiu d’obres comencem el nou curs amb moltes novetats. La principal és que l’escola 9 Graons creix amb la incorporació de noves famílies i nous mestres: Benvinguts i benvingudes!


L’escola també estrena noves instal•lacions. Durant l’estiu s’ha aprofitat per fer les obres d’ampliació de l’escola. L’edifici compta ara amb un pis més que acull dues classes noves per a P4, un despatx nou i una àmplia zona per desenvolupar els ambients. A la planta baixa, a més de les escales, s'ha eixamplat la cuina per poder acollir les noves instal•lacions.I aquest curs, nens i nenes gaudiran també de més espai al pati ja que s’ha incorporat l’espai on abans hi havia l’hort. S'ha obert i cimentat l'entrada lateral al pati i s'han eliminat les escales. A més, també podran gaudir de més arbres, d’un nou hort perquè puguin cultivar fruites i verdures així com d’una nova instal•lació per jugar als arbres. Segur que ja frisen per sortir a jugar al pati!
I un cop més les famílies han ajudat a fer créixer el projecte 9 Graons. A pocs dies del tret de sortida del nou curs, pares i mares van estar muntant i col•locant part del mobiliari de les noves classes de P4. Concretament, es van muntar penjadors, àgores, mobles de bany i taules. Ha sigut també el primer cop que han treballat conjuntament les famílies noves i les no tan noves i ja podem dir que som tots i totes una gran família.Pel que fa a les obres d’adeqüació de la cuina, tot segueix el seu curs però encara queda pendent acabar algunes instal•lacions per poder preparar ja el menjar a la nostra nova cuina. Es preveu poder començar durant el mes d’octubre. Ja queda menys! Mentrestant, us desitgem un bon inici de curs!


Continuem pujant graons junts.133 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page