top of page

Torna el ratolí carter amb un munt d'idees per Carnestoltes

Tots els nens i nenes de 9 Graons han vist com aquesta setmana el ratolí carter s’ha passat per l’escola a portar-los diverses cartes.

El dimecres va arribar la primera on avisava que aviat vindrà la senyora Carnestoltes i demanava l’ajuda de tots els nens i nenes perquè encara no té clar de què es vol disfressar.

Per sort a la carta també donava idees de disfresses amb el tema de LA GRANJA (ovella, vaca, espantaocells, gall, pagesa en un tractor o pastanaga) i els infants van poder pensar i votar quina era la disfressa que més els agradava.

El dijous, va tornar a venir! Ens va deixar una nova carta aquest cop amb propostes d’idees DEL MAR (cranc, cavallet de mar, estrella de mar, mariner, pop, peix). A més a més, també hi havia unes fotos seves vestit de la disfressa més votada.

Els infants van tornar a mirar les propostes del mar i de nou van escollir quina és la que més els hi agradava.

I avui… Haurà tornat a deixar-nos una carta amb més idees de disfresses? De què s’haurà disfressat el ratolí carter? El veurem de cavallet de mar? O Cranc? o Peix? Aquesta tarda ho sabrem!


L’equip docent de l’escola i la Comissió de Treball Pedagògic de l’AFA ha pensat en aquesta activitat amb l’objectiu de que els nens i nenes de 9 Graons coneguin disfresses alternatives a les de “princeses i superherois” per superar, així, els estereotips de gènere amb aquests tips que s’estan presentant cada dia. Es faran propostes durant 5 dies amb 5 temàtiques de disfresses diferents que presentarà el personatge de la nostra escola, el ratolí carter.


Amb això, es vol aconseguir que infants i famílies coneguin diferents opcions i que, un cop vistes, siguin ells i elles qui finalment triïn lliurement la seva disfressa d’aquest any per a la festa de carnaval de l’escola del divendres 21, sigui de les temàtiques presentades o d’altres diferents, encara que si els infants ho volen així, també poden anar de princeses o superherois!


I TU, JA SAPS DE QUÈ ET DISFRESSARÀS?



256 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page