top of page

Tanquem el pati de forma indefinida per alerta d’amiant

El passat dijous 10 d’octubre l’AFA i l’equip directiu de l’escola vam decidir tancar el pati de forma indefinida davant del risc que els infants i el personal del 9 Graons estiguessin exposats a algun tipus de material tòxic.


Des de fa mesos el grup de treball reivindicatiu de l'AFA ha estat intentant esbrinar l'estat de la teulada d'uralita contigua al pati de l'escola. Les últimes informacions d’aquella mateixa setmana no eren gens tranquil·litzadores i, per això, davant la incertesa, es va voler actuar amb rapidesa i tenint sempre present la salut dels nostres infants. El pati estarà tancat fins que l’administració ens doni l’absoluta seguretat que la teulada d’amiant no és un perill per ningú o fins que es retiri amb les mesures de seguretat adequades.


Avui, dilluns 14 d’octubre, les famílies s'han reunit amb l'Equip Docent, el Consorci i l'Ajuntament de Barcelona per tal d'informar a tothom de l'estat de la situació i trobar plegats i plegades el camí cap a una solució que deixi de posar en risc la salut dels nostres infants.

L'acta de la reunió serà publicada a la web el més aviat possible.

Els mitjans s’han fet ressò: Els mitjans de comunicació han entès la gravetat de la situació i s’han fet ressò de la problemàtica i de la contundent mesura que s’ha adoptat:


Però aquesta notícia no era nova per l’administració. L’any 2018 una Carta al Director de La Vanguardia per part d’un veí ja denunciava la situació: Escola i risc d’amiant

Consulta aquí totes les notícies que han sortit sobre la presència d’amiant a les escoles.


183 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page