top of page

#STOP incompliments CEB

El dilluns 14 de setembre 2020 les famílies de l’escola 9 Graons vam començar el curs 2020-2021 al carrer reivindicant al Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) que no havia finalitzat les obres de l’escola d’aquest estiu a temps (pati, instal·lacions interiors de l’edifici, ascensor, analítiques de la sorra on s’havien fet els treballs d’encapsulació de la teulada d’amiant...), cosa que va suposar que els nostres infants no poguessin iniciar el curs com la resta d’alumnes, sinó que es va haver d’iniciar uns dies més tard.


Fotos de: Instagram: chichfotografia //Facebook and Flickr:Joanna Chichelnitzky//Twitter: chichiflesky


La nostra escola és una escola de nova creació i cada any es fan obres, però hi ha una falta de planificació del CEB que cada any porta diversos problemes, aquest any no ha estat l’escola enllestida a temps per poder començar quan tocava, i els docents no han pogut treballar en condicions en el projecte educatiu ni en preparar les instal·lacions per rebre als alumnes.

Les famílies demanem que es finalitzin correctament i de manera urgent les obres pendents d’aquest estiu, però també que resolguin el problema que tenim any rere any, suportant obres que acaben essent de mínims, i sovint acabades amb terminis molt justos i amb algunes incidències.


Notícies relacionades:










El dijous 17 de setembre 2020, les famílies vam fer una nova protesta davant de la seu del CEB per denunciar els INCOMPLIMENTS, la falta de PROJECTE DEFINITIU i la mala planificació de les obres de l’escola.

Notícies relacionades:






L’escola es construeix cada any de mitja planta en mitja planta, complint amb els mínims necessaris per a encabir al següent curs, però hi ha pendents altres elements com l’ascensor (que havia d’estar instal·lat l’1 de setembre), l’expropiació d’un edifici per poder ampliar el centre i construir-hi la pista, etc...


La Comissió d’Obres de l’AFA de l’escola 9 Graons treballa per aconseguir un projecte ben definit i la qualitat de les instal·lacions i el compliment de la normativa i la seguretat de les obres executades. I a través de la Comissió Reivindicativa es lluita per aconseguir un projecte definitiu, la possibilitat de realitzar els casals d’estiu (cada any interromputs per les obres), una escola amb unes instal·lacions de qualitat i un entorn on els docents i infants puguin desenvolupar el projecte educatiu sense haver d’estar pendents de les continues incidències derivades de les obres que es van realitzant al centre.


El mateix 17 de setembre, l’AFA de 9 Graons va presentar les seves preocupacions i queixes sobre el retard de les obres a l’Audiència Pública del Districte de l’Eixample, en la qual, el regidor de l’Eixample Sr. Jordi Martí va demanar disculpes pels retards i els problemes que va tenir l’escola, però amb això no n’hi ha prou, cal començar a desenvolupar un projecte definitiu que minimitzi l’afectació al projecte educatiu del nostre centre, així com que asseguri una escola segura i amb els equipaments que calen pels infants i un lloc de treball adequat per als docents i equip directiu.


Link Video Audiència Pública Eixample: https://www.youtube.com/watch?v=LsLns42cyJw&feature=youtu.be (Part del video corresponent a Escola 9 Graons del minut 19'40min al 27'30min)


Posteriorment a totes aquestes accions, i a petició de l'AFA 9 Graons, el CEB ha convocat una reunió amb l’AFA 9 Graons pel proper 6 d'octubre 2020 per tractar sobre la resolució d'aquesta problemàtica. Esperem que el CEB es comprometi amb nosaltres i que puguem començar a ser una escola pública amb instal·lacions de primera, ja que el nostre projecte pedagògic ho és, sens dubte.


134 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page