top of page

Seguim treballant al pati de l'escola!

Des de la Comissió Pati (comissió mixta de famílies de l'AFA i mestres), seguim treballant al pati de l'escola!

Ens anem coordinant amb l'equip directiu i mestres de l'escola per prioritzar i realitzar les accions que són més necessàries per tal que els nostres infants puguin tenir un pati més divers i en condicions.


Aquestes últimes setmanes hem estat treballant en diferents sectors.

S'està construint un espai tranquil, amb seients fets amb palets de fusta (llimats i envernissats) i amb seients de neumàtics amb corda, intentant reutilitzar el màxim d'elements possibles i reduir la despesa econòmica i de materials. A aquest espai encara li falta algun element i adequar-lo per fer-lo més càlid i acollidor però ja va agafant forma!

També s'ha fet neteja i poda de les plantes de la zona dels neumàtics:

Es van retirar els antics palets de la paret de l'entrada del pati i s'han instal·lat unes gelosies de fusta i s'ha plantat heura per aconseguir un espai més natural amb vegetació, que a més a més, tapa les imperfeccions de la paret que es trobava, visualment, en mal estat.


S'han arreglat i instal·lat noves cordes de joc a la zona de les moreres, tenint en compte les alçades dels diferents cursos de l'escola.

Es van desinstal·lar els panells de joc i es va reaprofitar la pissarra, a la zona de la cuineta. L'espai cuineta s'està adequant per tal que quedi un espai més definit dins el pati.

I seguim treballant en més accions pel nostre pati! Si us animeu a formar part de la Comissió Pati i ajudar en la creació de nous espais i manteniment dels actuals, podeu apuntar-vos enviant un mail a pati9graons@gmail.com


Volem aprofitar per agraïr a totes les mares, pares i mestres que hi han dedicat el seu temps!


Comissió Pati

AFA 9 Graons





160 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page