top of page

Seguim creant al pati 9 Graons!

Amb l'ajuda de famílies i infants, el passat divendres 24 de novembre, vam aconseguir disenyar i crear algunes de les jardineres de fusta que s'han construit al pati.


Dissenyades amb les travesses de fusta i aprofitant els espais entre columnes de la paret de la baixada, s'han creat dues de les jardineres que aviat podrem utilitzar per plantar-hi algunes plantes i aconseguir tenir un pati més verd i naturalitzat.



Totes aquestes accions s'estan realitzant dins el marc de la subvenció aconseguida aquest any 2023 per part de l'Ajuntament de Barcelona pel Projecte Pati de 9 Graons, i amb la coordinació de la Comissió Pati amb l'escola, però sobretot, gràcies a totes les famílies i infants que s'apunten a donar un cop de mà!


Seguirem acabant aquesta fase del projecte, que té data de finalització aquest any 2023, i en la que s'ha desenvolupat l'espai àgora, l'espai hort i s'estan acabant de preparar les zones per plantar, tal com es va tractar en el Taller d'Enjardinem el nostre pati, que es va realitzar el curs passat.



Moltes gràcies a totes les famílies i infants que hi heu participat!


Comissió Pati

AFA 9 GRAONS





100 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page