top of page

Sant Jordi a 9 Graons

Avui ha estat un dia molt especial a la nostra escola. Hem celebrat el primer Sant Jordi a 9 Graons i ha sigut un dia ple d'emocions! Les dues classes de P3 han anat a fer una bona passejada, han mirat les parades de llibres i roses, han triat un parell de llibres pel racó de contes i, finalment, han acabat el matí amb un esmorzar molt especial... tots plegats al parc!



Però les sorpreses no acabaven aquí ni molt menys. En tornar, després de dinar, la Comissió de Festes de l'AFA tenia una de ben grossa preparada: un teatre d'ombres!!!



Es representava el conte de Santa Jordina, una història plena d'aventures que ens ensenya a confiar en les nostres capacitats i lluitar pels nostres somnis.




En nom de totes les famílies de l'escola volem agrair a la Comissió de Festes la feina que han fet preparant l'obra on tot, absolutament tot, ha estat fet a mà i amb molt d'amor.


Les artistes de festes :) D'esquerra a dreta: Judit, Sara, Estel, Laia i Irina. I gràcies a la gran col·laboració dels pares i mares que van ajudar a fer-ho possible, la Lara, el Carles, la Rebeca i el Toni.

Finalment, els nostres cavallers i cavalleres s'han emportat a casa un regal per crear les seves pròpies aventures amb la resta de la família!


Definitivament, un dia màgic.



207 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page