top of page

S'obren les inscripcions al casal d’hivern

Actualizado: 25 nov 2019

S’acosten les vacances d’hivern i us proposem una oferta de casal ideada conjuntament amb Fundesplai. El tema del casal seran les tradicions i celebracions del Nadal a diferents països, amb una proposta diferent de taller per cada dia.Posem a la vostra disposició el fulletó que ha elaborat Fundesplai on trobareu la descripció de les activitats, l’informació pràctica de preus i horaris, així com altres dades que us seran d’utilitat. Igualment descaquem aquí algunes informacions que creiem rellevants:


  • A priori, segons el sondeig de famílies interessades que es va fer a través d’una enquesta, no hi hauria servei de cuina sinó que hi hauria catering. Es confirmarà en funció de la participació final.

  • I segurament el gran dubte; què passarà en cas que es confirmin les obres al pati? Fundesplai ens ha facilitat l’opció de poder sumar-nos al casal de l’escola Cervantes (a prop del Palau de la Música) que també gestionen. Es faria independentment de si en aquesta escola surt el seu casal i el desplaçament seria a càrrec de cada família.


Podeu inscriure-us a partir del 25 de novembre i fins el 13 de desembre de 2019. Si entremig del període d’inscripció es confirmen les obres, s’informarà a les famílies més concretament de les alternatives.


Aquí podeu fer la inscripció:Trobareu la informació al següent document.108 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page