top of page

Rumb a la Rua de Carnestoltes!

Alcem les àncores, hissem les veles i posem rumb a la Rua de Carnestoltes de la Sedeta del dissabte 2 de març 2019.


Els pirates i l’escola es preparen per Carnestoltes, per això, la Comissió de Festes ja està organitzant el taller per elaborar les disfresses de les famílies que vagin a la rua del dia 2 de març i els diferents tallers i jornades per decorar l’escola per aquestes dates.


El proper dia 15 de febrer 2019, de 17h a 19h tindrà lloc, a l’escola, TALLER DE LES DISFRESSES per la Rua de Carnaval de la Sedeta. El taller està pensat per anar-hi amb els nens i nenes, per poder fer entre tots les disfresses (els que prefereixin fer-se la disfressa a casa, poden recollir el material del pack de la disfressa el mateix dia/horari del taller.


Per altra banda, hi ha altres tallers en marxa per ajudar a decorar la nostra escola

Tallers de decoració a l’escola:

Els dies 18, 19 i 20 de febrer, es realitzaran els tallers per elaborar el material que s’utilitzarà per decorar l’escola i vestir-la de festa.


Els dies 21 i 22 de febrer, es realitzaran les jornades per decorar l’escola amb els materials que s’han elaborat amb l’ajuda de les famílies.

Els horaris i tipus de tallers programats es poden consultar a la secció de l’agenda, de la web AFA:A més a més, el dia 1 de març al matí, els nens i nenes de l’escola 9 Graons aniran a fer una rua per l’illa de l’escola, amb l’equip docent i alguns pares/mares voluntaris que assistiran com acompanyants.


I el 2 de març, a les 16.30h, trobada de les famílies al Centre Cívic de la Sedeta, per sortir tots junts cap a la rua a la que assistirem com a AFA de l’escola 9 Graons.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb la Comissió de Festes a:
60 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Yorumlar


bottom of page