top of page

Reclamem solucions i respostes al CEB

Actualizado: 28 feb 2022

Davant els actuals problemes derivats de no disposar dels espais físics previstos per l’Escola 9 Graons, tan a nivell pedagògic com d’altres tipus (salut pública, aglomeracions en les entrades i sortides per la falta d’accessos, impossibilitat de planificar casals i/o extraescolars, no disposar d’un accés d’emergència, etc...), el 14 de febrer 2022 l'AFA 9 Graons va entregar una carta al registre del CEB (Consorci d'Educació de Barcelona) per demanar:


- Que ens facilitin un calendari detallat dels propers passos des del dictamen del jurat d’expropiació fins arribar a la retirada de la coberta i obres.


- Que adoptin les accions necessàries per a que es construeixi, urgentment i amb garanties, la pista/gimnàs de l’escola al llarg de l’estiu 2022.


- Que, fins que aquestes accions es produeixin, dotin al centre dels recursos humans i materials necessaris per a poder desenvolupar temporalment el projecte educatiu sense que se'n derivin costos afegits.

A la carta entregada, que podeu descarregar a continuació, s'adjuntaran les 259 signatures que es van recollir de membres de les famílies de l'escola:


Carta entregada al CEB
.pdf
Download PDF • 116KB

AFA 9 Graons

216 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page