top of page

Fase de diagnosi del projecte "Construïm el pati que volem" finalitzada!

Actualizado: 16 ene 2022

En el marc del procés de reflexió sobre el nostre pati impulsat conjuntament per la Comissió Pati i l’Escola, el passat 16 de desembre, es van presentar les conclusions del projecte Diagnòstic Participatiu del Pati de l'Escola 9 Graons amb criteris coeducatius i de sostenibilitat, subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona.



La sessió va comptar amb la participació de les famílies que volien conèixer de primera mà els resultats del procés que hem estat realitzant durant l’any 2021.


En la sessió, vam donar una visió general del projecte, i vam compartir els resultats de l’enquesta feta a les famílies i la descripció de les activitats realitzades a l'escola durant la fase participativa de diagnosi.

La presentació va finalitzar amb les conclusions de l'anàlisi de les dades recollides i les estratègies traçades per a les accions de transformació, així com amb la crida a la participació de les famílies per a continuar el procés de construcció comunitària del pati.


En l'estona de diàleg obert entre els/les participants, es van compartir algunes inquietuds i dificultats, però també la percepció de que el pati de l’escola té molt potencial i de que entre tots els agents haurem d’anar construint, poc a poc, el pati dels nostres somnis.



Agraïm a tots i totes les que heu participat en fer aquest projecte més enriquidor. En especial, agraïm a tot l’equip docent de l’Escola 9 Graons i a l’equip de monitoratge de Fundesplai, perquè sense la seva implicació no hagués estat possible. I també també a l’equip Equal Saree pel seu acompanyament.


Podeu conèixer tots els detalls del procés de la fase de diagnosi descarregant el document:

INFORME DIAGNÒSTIC PATI 9 GRAONS 2021
.pdf
Download PDF • 6.44MB

.





I aquí podeu descarregar-vos la Presentació de la sessió participativa del dia 16/12/2021:

Sessió participativa 16_12_2021
.pdf
Download PDF • 3.53MB

Finalitzada aquesta primera fase del projecte, seguim amb el repte de donar continuïtat al projecte "Construïm el pati que volem", amb la il·lusió de donar forma als desitjos amb propostes concretes!


Comissió Pati

AFA 9 Graons

221 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page