top of page

Posem rumb, pirates!!!

Actualizado: 5 mar 2019

Amb les disfresses ja preparades per totes les famílies, i el vaixell que va crear la Comissió de Festes, el dissabte 2 de març, els pirates de 9 Graons vam sortir a navegar pels carrers del barri participant en la Rua del Camp d’en Grassot.És la primera rua en la que hem participat com a AFA de l'Escola 9 Graons, i podem dir que ha estat tot un èxit! Tant per tota la feinada prèvia que van fer des de la Comissió de Festes, juntament amb la col·laboració de les famílies, com per la gran participació que vam tenir dissabte!
Tot i ser una AFA d'una escola de 2 cursos, vam aconseguir tenir-hi presència, la marea dels pirates! Amb piratilles motivats, amb xiulets, confetis, alguns timbals, molts somriures i, sobretot, amb moltes ganes de passar-ho bé junts!
Després de desfilar pels carrers del barri, els pirates vam clavar les àncores per gaudir de la festa que havien preparat al Centre Cívic de la Sedeta. Tota una experiència que segur que molts voldrem repetir l'any vinent!Aprofitem també per agrair a tots els que ho vau fer possible!
120 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page