top of page

Portes obertes: donar una mica del que estem rebent

Actualizado: 3 dic 2018

Fa només un any, les famílies del 9 graons estàvem passant pel mateix que passen aquests dies els pares i les mares que han de triar escola pels seus infants. Il·lusió, responsabilitat, neguit, incertesa, esperança... De fet, molts i moltes de nosaltres, per aquestes dates, no sabíem ni que existia el projecte per crear una nova escola que s'ha acabat convertint en una petita extensió de les nostres cases.


És per tot això que és un luxe aquestes setmanes rebre a aquestes famílies que estan en el mateix procés que nosaltres fa un any i acompanyar-les amb la nostra experiència.


A més, el nostre és un projecte educatiu que hem construït una mica entre tots i totes: infants, mestres i assistents, equip directiu i també famílies així que, què millor que resoldre els seus dubtes, presentar la nostra escola i animar-les a unir-se a la nostra comunitat escolar per fer-la més gran i més rica.

Com a mostra de com estan anant les portes obertes, us deixem una notícia de l'Àngels López de Catalunya Ràdio que il·lustra com és una jornada d'aquest tipus.



111 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page