top of page

Per Nadal, un arbre diferent !

Si aquest any penseu d’agafar un avet natural, teniu un arbre de plàstic vellet que heu de renovar o, simplement, teniu ganes de fer alguna cosa diferent, seguiu llegint-nos!

Enguany, des de la Comissió de Sostenibilitat us volem mostrar un munt d’alternatives boniques als arbres convencionals que a més ens permetin fer ús de materials reutilitzats per guarnir la nostra llar:

🎄Idea 1, un arbre amb pinyes o pals de fusta: Podem aprofitar una passejada a un bosc o parc proper per agafar els elements que necessitem i després deixar volar la nostra creativitat.






















Foto: Ashley Smith


🎄Idea 2, un arbre de records familiars: Les nostres fotos poden servir de base per fer un arbre personalitzat a la paret.





















Foto de: Wonder Forest Foto de: Pintyo64



🎄Idea 3, un arbre de paper de diari o revistes: Si teniu a casa diaris antics, aquesta és una forma molt bona de donar-los una segona vida.



Foto de Quilly Collard (Pinterest) Foto de Sylvia K. (Pinterest)

🎄Idea 4, un arbre amb rotllos de paper o oueres: Per últim,no ens podíem oblidar de fer-vos una proposta amb aquests materials 😋.


Foto de: Nath Foto de: Imagenes educativas


Esperem que alguna d’aquestes idees us serveixin per fer-vos passar una bona estona en família preparant el vostre arbre de Nadal creatiu i sostenible.


Bones Festes!



Comissió de Sostenibilitat

AFA 9 GRAONS

200 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page