top of page

Per Nadal, aprofitem el Grup d’Intercanvi!


Com cada Nadal, des de la Comissió de Sostenibilitat us volem donar algun consell per tractar de fer aquestes festes una mica més sostenibles. Aquest any hem pensat d'aprofitar el Grup d’Intercanvi 9 Graons per ajudar-nos, entre totes, a estalviar recursos.


Què és el Grup d’Intercanvi 9 Graons?


Per als que encara no ho sabeu, es tracta d’un grup de WhatsApp on es poden fer donacions (sense cap cost), i demanar i deixar-nos objectes entre les famílies de l’escola. Per fer una donació s’envia una foto de l’objecte al grup amb una petita descripció, i les persones interessades han de dir-ho pel mateix grup. L’ordre d’assignació és l’ordre de resposta dins del grup, i la gestió de l’intercanvi es fa per xat privat.







Algunes dades interessants del Grup d’Intercanvi


El nostre Grup d’Intercanvi està en funcionament des del gener del 2022, i actualment té 148 membres. Des del seu naixement ha permès la donació de més de 1.000 objectes, i cal dir que l’assignació és molt ràpida!

Al grup s’han fet sobretot donacions de joguines, roba d’infants, contes i altres accessoris dels nostres infants dels que ja no en fem ús, però també s’han ofert mobles de casa, objectes de decoració i entrades de teatre.

Una altra finalitat és la sol·licitud i préstec d’objectes que necessitarem només durant un temps limitat, com pot ser una taula plegable per a un dia de pícnic, o una cadireta de cotxe pel cap de setmana.


Com podem aprofitar el Grup aquest Nadal?


Durant el mes de desembre us proposem fer ús del grup per donar una segona vida a les joguines i altres objectes de regal que tenim a casa i que no en fem servir. Perquè puguin ser aprofitades per altres famílies han d’estar en bon estat, sense mancança de peces, fractures, etc. Al posar al grup un objecte que compleixi aquestes condicions us animem a incloure el hashtag #Nadalenc com a comentari de la foto.



Si encara no sou membres del Grup i voleu ser-hi, podeu unir-vos directament des d’aquest enllaç.


Des -de la Comissió de Sostenibilitat us animem a continuar amb l’èxit del grup durant aquest Nadal i el proper 2024, i us desitgem unes Bones Festes!



Comissió de Sostenibilitat

AFA 9 GRAONS

122 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page