top of page

Nova campanya de reutilització dels llençolets a 9 Graons!

Per segon any consecutiu, i tot i les dificultats que hi ha hagut derivades de les restriccions pel Covid, des de la Comissió de Sostenibilitat de l’AFA 9 Graons hem tornat a promoure la campanya de reutilització dels llençolets per les noves famílies de P3 que han començat aquesta nova etapa a l’escola 9 Graons.

Seguint les propostes de la Comissió, aquesta campanya pretén que els nous infants que comencen P3 puguin reutilitzar els llençolets dels nens i nenes que passen a cursos superiors i ja no els necessiten perquè no fan la migdiada, per tal de no haver-ne de comprar de nous. No només pel cost econòmic que tenen, sinó, per anar entenent la reutilització com a una bona manera de reaprofitar recursos i aconseguir ser una mica més sostenibles.

Un cop més, les famílies de 9 Graons han donat els seus llençolets i hem pogut obtenir 29 llençolets aquest any, que s'han destinat a les famílies que n’han sol·licitat.

Un cop finalitzi aquest curs 2020-2021, aquests llençols seran retornats a l’AFA, que els tornarà a arreglar per tal que l’any vinent tornin a estar en bon estat per poder seguir amb aquesta proposta.

Moltes gràcies a totes les famílies que hi heu participat, donant el vostre llençolet o recollint-ne un de reutilitzat! Entre totes ha estat possible!





90 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page