top of page

Mindfulness per a mares i pares a l'escola

Obrim una nova línia d'activitats dins de l'AFA pensades i dedicades per a les famílies. Una mena d'extraescolars però només per als adults, que també mereixem passar-ho bé.


La primera oferta és una sessió setmanal de meditació Mindfulness per la reducció de l'estrès i la ansietat que durà a terme de manera gratuïta l'Ellen Lima, professora acreditada de meditació mindfulness i mare de l'Otto (P4).


És una activitat oberta a totes i tots, amb... o sense experiència i es farà tots els DIVENDRES de 16h a 16:20h a l'aula de psicomotricitat de la primera planta de l'escola. A més, no cal portar roba especial.


Practicarem meditacions guiades i senzilles per calmar l'agitació mental constant que molts de nosaltres vivim. Ens regalarem una estona per "parar i respirar" i seguir la jornada amb més calma. L'objectiu és oferir-nos a nosaltres mateixes durant 20 min l'atenció i el compte que oferim als nostres fills i filles (24 h). Ells i elles ho agrairan!

L'activitat en si no té cost, però proposem que les persones que participin facin un donatiu per l'AFA (3€/5€) que servirà per comprar material que serveixi tant per aquesta activitat com per a ús dels infants. El donatiu no és obligatori i les famílies que no puguin fer cap aportació són benvingudes.


Només 20 minuts? No és massa poc? No. Vine i ja veuràs quin efecte tindrà...


I per últim, un tema molt important:


Per tal d'aprofitar el poc temps que tenim, serem puntuals. Obrirem la porta de l'escola 5 minuts abans, 15:55 h. A les 16 h iniciem i no es podrà entrar després de les 16 h. Comptem amb la vostra col·laboració i comprensió. 


Animeu-vos, ens veiem aquest divendres!!!

54 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page