top of page

La Festa de la Mar Salada! Final de Curs a 9 Graons

Actualizado: 8 jun 2023

Preparades per la Festa de final de curs de 9 Graons?

Si encara no us hi heu apuntat feu-ho a través d'aquest formulari d'inscripció: https://docs.google.com/forms/d/1qBtfyFq0P6hSFQHJTPcW-Q5pyN027sgrnRN8maFvA5w/edit?ts=645b7239

I si encara no heu comprat els tiquets d'entrada a la festa, podeu comprar-los a la SALA AFA ( del 6 al 9 de juny de 16.30h a 17.15h o el divendres 9 de juny de 9.15h a 9.30h)


Us esperem aquest dissabte, 10 de juny, de 10 a 14h per celebrar la Festa de la Mar Salada a 9 Graons!


Planificació de la festa:

Horari de la festa: De 10 a 14h


Hores d'obertura de la porta:

La porta s'obrirà només per entrar i sortir en els següents moments:

De 10 a 10.30h

De 10:50h a 11h

De 12h a 12:05h

De 13h a 13:05h

A les 14h (fi festa)


IMPORTANT: Caldrà respectar els horaris d'obertura de la porta. Tenir en compte portar menjar, aigua, mudes de recanvi, crema solar, etc...tot allò que creieu que necessitareu durant l'estona que estigueu a la festa!


L'horari d'obertura de la porta pot variar (reduir-se) si no es compta amb suficients famílies voluntàries. Si podeu ajudar a fer algun dels torns d'obertura de la porta per assegurar els horaris previstos escriviu a comissiofestesafa@gmail.com (actualment es compta només amb 1 persona voluntària per fer 1 torn!)


Activitats durant la festa:


- Playlist

- Tallers per les criatures (collarets, creació d'animals marins i pinta cares)

- D'11 a 12h: Super CONCERT amb la TAGER BAND

- Paradeta de llimonada


Què cal portar?


- Tiquets d'entrada (es venen a la SALA AFA per les tardes aquesta setmana, de 16.30h a 17.15h o el divendres matí de 9.15h a 9.30h). Cal comprar tiquet pels adults (1eur), els infants no paguen.

- Gots reutilitzables de casa (si voleu beure llimonada)

I tot allò que necessiteu per passar el matí al pati de l'escola (per evitar entrar i sortir).


Com podem ajudar a la Comissió de Festes?


- Dijous 8/6 i el divendres 9/6 es faran a l'escola tallers de decoració amb els infants de 9.30 a 12.45h. Voleu participar-hi? Apunteu-vos aquí: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1k9nLASTCngkNJL0vvndZxqzE2i1H0wVP/edit?usp=share_link&ouid=110036057729612182029&rtpof=true&sd=true

- Divendres 9/6 a la tarda (a partir 16.30h) es muntarà la decoració del pati per la festa amb les decoracions que els infants hauran fet als tallers. Podeu apuntar-vos per ajudar en el muntatge enviant mail a comissiofestesafa@gmail.com

- Dissabte 10/6 durant la festa: Necessitem VOLUNTARIES PER FER ELS TORNS D'OBERTURA DE LA PORTA. Apunteu-vos enviant mail a comissiofestesafa@gmail.com

- Dissabte 10/6 ajudem a recollir quan acabi la festa!


Preguntes freqüents:


- Perquè hi ha torns d'obertura de la porta? La porta del pati ha de quedar tancada per assegurar que els infants no puguin sortir (no hi ha vigilància a la zona de la porta).

Per a que es puguin complir els torns d'obertura de la porta calen persones voluntàries que ho facin possible, ja que les membres de la Comissió de Festes estaran ocupades amb la coordinació i gestió de les activitats i no se'n poden fer càrrec.


- Com és que cal comprar entrada? Aquest any s'ha valorat fer uns tiquets d'entrada a 1 euro (només adults) per assegurar la presència de les persones que s'han inscrit, així s'intenta no malgastar recursos (si es coneix més exacte el número de famílies assistents és més fàcil calcular materials que cal comprar i evitem que en sobrin). També degut a que aquest curs es compta amb un concert de pagament i és la manera de no generar tanta despesa del fons de l'AFA. Si alguna família no pot fer front a aquesta despesa pot posar-se en contacte amb comissiofestesafa@gmail.com i no hi haurà cap inconvenient.


Us hi esperem per celebrar aquest final de curs a 9 Graons!


Comissió de Festes

AFA 9 GRAONS


386 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page