top of page

Jornades de treball participatives al nostre pati

Els passats dies 8 i 9 de novembre 2022 a la tarda, des de la Comissió Pati vam realitzar dues jornades de treballs al pati obertes a la participació de les famílies de l'escola, per tal de poder donar forma a dos dels espais en què s'està treballant en el marc del projecte d'aquest curs, que compta amb una subvenció del 50% per part de l'Ajuntament de Barcelona.


Voleu saber què vam fer?


Per una banda, es va treballar en la construcció de 2 carros-biblioteca de fusta, dissenyats per la Comissió Pati, que serviran per a que els infants puguin treure llibres i revistes a l'hora d'esbarjo en la zona que estem acabant de l'espai de tranquil·litat.


El disseny:

El procés de construcció:


Per altra banda, es va començar a treballar en l'espai on s'instal·larà el boulder (rocòdrom horitzontal). La primera tasca que calia fer era dissenyar el mural i preparar la paret per pintar-lo. En aquestes jornades, amb l'ajuda de les famílies i els infants de l'escola vam aconseguir acabar el primer pas! Ja tenim el mural de la paret del boulder acabat.


El disseny:

El procés de pintar el mural:





Volem agrair a totes les famílies que vau participar en seguir construint el pati que volem, i als pares i mares que han ajudat a crear els dissenys. Moltes gràcies per ser-hi, famílies.


Seguirem construint en els propers dies! Us anirem informant.


Comissió Pati

AFA 9 Graons

304 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page