top of page

Inscriu-te al Casal d’estiu a 9 Graons!

Ja som al tercer trimestre i d’aquí poc comencen les vacances d’estiu. Des de la Subcomissió de Casals hem organitzat el casal d’estiu, de la mà de Fundesplai. El passat 25 d’abril hi va haver la reunió informativa a les famílies i, pels que no vau poder assistir teniu tota la informació al document adjunt.


El casal serà molt lúdic i seguirà amb la dinàmica de l’escola. La temàtica general serà la igualtat de gènere i la violència zero, treballat a partir de contes i amb moltes activitats: sortides, jocs d’aigua, gimcanes, esport...


El casal està organitzat per setmanes:

  • 1a setmana: Del 25 al 28 de juny

  • 2a setmana: De l'1 al 5 de juliol

  • 3a setmana: Del 8 al 12 de juliol

  • 4a setmana: Del 15 al 19 de juliol

  • 5a setmana: Del 22 al 26 de juliol

  • 6a setmana: Del 29 de juliol al 2 d’agost

També s’ha homologat la setmana del 2 al 6, i els dies 9 i 10 de setembre, però no està clar que es puguin fer degut a les obres de l’escola.


La inscripció està oberta del 27 d’abril al 15 de maig, tot i que si alguna família ha de fer la inscripció a posteriori ho podrà demanar. La inscripció es fa per setmanes, tot i que si no teniu clar quines setmanes necessitareu podreu ampliar la inscripció fins al dimarts abans de la setmana que es vulgui afegir. És a dir, si per exemple teniu clar que necessiteu del 25 de juny al 5 de juliol (1a i 2a setmana), però pot ser que al final necessiteu la 3a, hauríeu de fer la inscripció inicial de la 1a i la 2a setmana i, si finalment ho necessiteu, podeu avisar a Fundesplai fins al dimarts 2 de juliol que necessitareu la setmana del 8 al 12 de juliol.


Per fer la inscripció, podeu accedir des de: http://estiu.fundesplai.org


Les famílies que ho necessiteu podeu demanar beca a l’Ajuntament. El document necessari per sol·licitar la beca l’heu de demanar a la Cristina (coordinadora de Fundesplai) i entregar-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del districte abans del 15 de maig.


És necessari demanar cita prèvia a:

https://w30.bcn.cat/APPS/portaltramits/formulari/ptbcitaprevia/T128/init/es/default.html


Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a:

casals9graons@gmail.com


Adjuntem el document de la primera reunió del casal d'estiu de la nostra escola.

73 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page