top of page

Extraescolars pel curs 2019/2020

Actualizado: 5 sept 2019

Ja tenim confirmades totes les extraescolars de P4 i P5 pel curs 2019/2020

Us adjuntem el llibret preparat per Fundesplai amb l'explicació, preus i dies de les activitats. 


Com podreu veure en el llibret, s’oferten les següents extraescolars:

  • Anglès - Collage

  • Dansa - Swing Maníacs

  • STEM - Explorium

  • Educació Emocional - Nau Espacial

  • Música - Música Aciva

  • Esport - Ioga

  • Esport - Piscina 

  • Esport - Iniciació Esports


Recordeu que l'Equip Directiu de l'escola no recomana que l'alumnat faci moltes extraescolars, essent 3, el máxim recomanat. 


El procés d’inscripció s’iniciarà a partir del proper 25 de juny. Ho podeu fer accedint a la pàgina web de Fundesplai:


Registreu-vos i accediu a la pestanya de NOVA INSCRIPCIÓ, des d'allà podreu anar inscrivint-vos a les diferents extraescolars de l'escola.


Teniu com a data límit el dia 10 de setembre de 2019, i tot i que l'ordre d'inscripció no és important, us recomanem no deixar-ho per l'últim moment. 

Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places, s’entrarà a l’activitat per sorteig que es celebrarà al setembre, després de la finalització del període d'inscripcions. 


Per cobrir les necessitats de qui es pugui quedar fora d'alguna activitat en concret o de qui tingui problemes de calendari amb els dies de les extraescolars, s'ha ampliat la recerca d'oferta d'extraescolars al barri. Hem identificat centres com A4Músics, que realitza extraescolars de música i podeu visitar els dimarts de juny i juliol de 17 a 18h, o Swingmaníacs, que oferten diverses activitats (Dansa, Ioga, etc.) i podeu consultar a la seva pàgina web o visitar en el seu horari d'obertura. Tots dos centres estan situats ben a prop de la nostra escola. 


Per part de Fundesplai, podeu dirigir els vostres dubtes o comentaris a la Mercè Lluveras de Fundesplai: mlluveras@fundesplai.org

436 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page