top of page

Estrenem l'hort i preparem l'enjardinament del pati a 9 Graons

Actualizado: 20 feb

Durant els últims mesos de 2023, la Comissió Pati, amb la participació de les famílies, ha estat realitzant diferents actuacions al pati de l'escola en el marc de la subvenció rebuda de l'Ajuntament de Barcelona, per a la co-creació del pati de la nostra escola.


L'objectiu d'aquest any era crear nous espais i naturalitzar el pati de l'escola, tenint en compte les conclusions del taller que es va realitzar al 2022 sobre "Enjardinem el pati de l'escola" i adaptant-nos als canvis en funció de les obres i dels nous equipaments.


Després de plantejar diferents possibilitats d'ubicació, es va preparar l'espai per l'hort a la zona del llimoner, amb travesses de fusta per tal que els nostres infants puguèssin iniciar el projecte de plantació i cuida de l'hort. La setmana passada, els infants d'EI4 i EI5 ja van posar-se a plantar i etiquetar tot el planter, i ha quedat la mar de bé!



Però encara no hem acabat la feina i necessitem de nou la participació de les famílies per ajudar a posar més verd al nostre pati!



Comissió Pati

AFA 9 GRAONS






59 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page