top of page

Ens ajudeu a aconseguir la senyalització dels entorns escolars de l'Eixample?

Des de l’AFA 9 Graons, i dins del marc dels pressupostos participatius, hem impulsat una iniciativa ciutadana de senyalització dels entorns escolars de l'Eixample per evitar situacions de risc d’atropellament i perquè els nens i nenes puguin fer el camí a l'escola de forma segura i autònoma. 


Hem pensat una proposta que volem fer extensiva a tots els entorns escolars de l'Eixample, ja que vam adonar-nos que és una necessitat comú. 


Es tracta de crear entorns visuals i de moderació de velocitat als entorns escolars perquè els nostres fills i filles, així com els seus acompanyants i el professorat, puguin fer el recorregut cap a  l'escola amb més seguretat.


Per tirar la proposta endavant necessitem del vostre suport i, per això, cal que tingui el màxim de “comentaris a favor” possible, ja que les 30 propostes viables amb més comentaris a favor passaran a la fase 2. 


Primer, si no esteu registrats) heu de registrar-vos a la plataforma mitjançant aquest enllaç: https://www.decidim.barcelona/users/sign_up?locale=es


Després, localitzeu la nostra proposta , escriviu un comentari positiu i feu clic a la mà amb el polze aixecat. En aquest enllaç trobareu els detalls de la iniciativa i podreu deixar el


AJUDA'NS a aconseguir un entorn més segur per als nostres fills i filles!




84 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page