top of page

Donem una benvinguda diferent a les noves famílies de 9 Graons!

Cada any, a la comunitat de l'escola 9 Graons feiem la tradicional festa de benvinguda a les noves famílies, una oportunitat per conèixer-les i ajudar-les en aquest inici de curs a l'escola.

Aquest any, però, degut a la pandèmia no ha estat possible, però des del Grup de Treball d'Acollida, i amb la participacíó de les famílies i infants de l'escola els hem pogut donar una benvinguda ben diferent.


Aquest any hem hagut de reinventar-nos i els nens i nenes de 9 Graons van preparar un vídeo pels nous infants que entraven aquest curs a l'escola (podeu veure el vídeo a l'apartat de DOCUMENTS AFA-VIDEOS, amb la contrasenya que vam facilitar a totes les famílies).


Divendres passat, els nens i nenes de P3 van trobar-se una sorpresa a la sortida de l'escola! Un Welcome Pack preparat amb molta il·lusió per ajudar a les famílies en aquesta nova etapa, que suposa un pas important pels infants.


Què hi van trobar dins? Un tovalló decorat pels companys i companyes de l'escola, que simbolitza el canvi del pitet al tovalló que experimenten en aquesta etapa i algunes guies sobre com sobreviure el primer any de l'escola (i en plena pandèmia!), guía de límits i guies de sensibilització respecte l'ús del llenguatge més igualitari i inclusiu.


Esperem que tota aquesta informació serveixi per facilitar alguns dels problemes amb que ens hem trobat totes en aquest període i desitgem que us hagi agradat!


Benvingudes a 9 Graons!!!


Grup de Treball Acollida

AFA Escola 9 Graons



191 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page