top of page

Donem més joc a la cuineta del pati i al circuit de pilotes?

Actualizado: 16 ene 2022

Famílies! Tornem a fer una crida de material per donar més joc a la cuineta del nostre pati i per al panell de joc del circuit de pilotes i sorra.


La cuineta del pati està una mica sola, als infants els falten estris per poder tenir més joc en aquest espai! Si teniu per casa olles, cassoles, paelles, coladors, culleres de fusta o estris que no feu servir porteu-los a l'escola el dimecres 25 i el dijous 26 de novembre que en farem la recollida (posarem una caixa a l'entrada o podeu donar-ho al vostre tutor/tutora)! Donem un segon ús als estris de cuina que no necessitem!

Teniu pilotes per casa que no feu servir? Necessitem pilotes de tennis, ping-pong o pilotes de goma de diferents mides i colors per fer-les córrer pel circuit de pilotes i sorra que va instal·lar el Grup Pati. Porteu-les també el dimecres 25 o dijous 26 de novembre a l'escola que en farem la recollida (hi haurà una caixa a l'entrada o podeu donar-les al tutor/tutora).

Així donarem més elements de joc al pati i aconseguim uns espais més interactius pels nostres infants! Moltes gràcies a totes per participar!


Comissió de Sostenibilitat

AFA Escola 9 Graons


164 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page