top of page

Do Re Mi Fa Sol: ja tenim parets musicals al pati!

Els nostres nens i nenes ja tenen un nou al·licient per sortir al pati on hi trobaran les parets musicals que han construït amb l’ajuda dels seus pares i mares. La convocatòria ha sigut tot un èxit. Pares i mares de l’escola 9 Graons van dedicar el matí de dissabte a construir les parets musicals en una jornada participativa que també va servir per fer comunitat entre les famílies de l’escola.


Hi va haver feina per tothom: es van distribuir els instruments a les parets, d’altres van fer de manobres i la brigada de pintors i pintores, formada per grans i petits, van transformar olles i paelles en instruments de vius colors. Tothom va participar i ajudar de totes les maneres possibles. Mentre unes famílies entretenien els més petits amb tallers de papiroflèxia i de psicomotricitat, d’altres es van encarregar de portar menjar i begudes per esmorzar. Amb tanta feina calia agafar forces!

El resultat són unes parets musicals molt acolorides que permetran fer de músics als nostres infants. Ja frisem per gaudir del primer concert!


Moltes gràcies a totes les famílies que ho van fer possible i a les comissions de Materials i Reciclatge i d'Obres!Primer vam organitzar i repartir la feina.

La brigada de pintors i pintores es va posar a treballar...

La feina requeria molta destresa.

... i molta creativitat. Els nostres infants d'això van sobrats!

Els adults feien forats...

... es va polir fins l'últim detall!

Els tallers de papiroflexia i psicomotricitat van entretenir als que volien fer un descans.

I, finalment... tota la feina va valer molt la pena!Parets plenes de colors i sons...

...per gaudir al pati tots plegats :)

Petita mostra d'algunes de les famílies que van col·laborar :) La participació va ser tot un èxit. Gràcies famílies!


258 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page