top of page

Decret de Sequera i estat de la fase actual a Barcelona

Barcelona és una ciutat que regularment pateix situacions de sequera.

La darrera gran sequera va tenir lloc l'any 2007. Davant d'aquest problema, l'Ajuntament, en col·laboració amb d'altres administracions, ha establert un Protocol d'actuació per a risc de sequera de la ciutat de Barcelona, que té l'objectiu de prevenir i avançar-se a possibles sequeres i, en cas de produir-se, minimitzar les conseqüències, tot establint mesures preventives i definint un model d’actuació dels serveis municipals.


Davant de la reducció continuada dels nivells dels embassaments que proporcionen l'aigua a Barcelona, en aquests moments la ciutat es troba en la següent fase:

FASE ACTUAL: 3. EXCEPCIONALITAT


Aquesta fase no comporta talls de subministrament a les persones, però sí diverses accions per reduir la quantitat d'aigua utilitzada per la ciutadania, les empreses i també per l'Ajuntament de Barcelona.


Des de l'Ajuntament de Barcelona ens fan arribar els enllaços on podeu trobar tota la informació sobre el Decret de Sequera i la relació d’accions/restriccions previstes al protocol de la ciutat de Barcelona.


En aquest enllaç en concret, veureu les restriccions vigents a la fase actual d’excepcionalitat:



45 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page