top of page

D'enhorabona pels premis aFFaC rebuts!

Actualizado: 24 may 2023

Anualment des de l’aFFaC volen premiar les iniciatives impulsades per les AFAs amb l’objectiu de millorar la qualitat educativa i generar impacte social en favor de la inclusió, la democràcia, la particiapció, el feministme, la sostenibilitat i la interculturalitat.


A l'AFA 9 Graons estem d’enhorabona: Aquest dissabte es van celebrar els premis aFFaC i vam ser premiats! I doble premi!


El Bicibús va rebre el 1r premi com a eina de de transformació social i de creació de xarxa educativa (projecte presentat conjuntament amb altres AFAs de Barcelona i la resta de Catalunya, en total 38 AFAs).



I ho vam celebrar aquest cap de setmana amb pedalades a la Festa Major de la Dreta de l'Eixample, en la bicicletada 'La volta canalla'.

Fotografies de: Calvox&Periche


Per altra banda, aFFac va decidir fer una menció especial com Entitat amiga a la Revolta Escolar i a les més de 100 AFAs que hi participen. En aquesta edició van voler premiar la feina a favor d’uns entorns escolars segurs i pacificats, amb menys soroll, menys contaminació i més vida.



Teniu més informació sobre els Premis aFFaC a: https://premisaffac.cat/


Moltes gràcies a totes les famílies que hi heu particicipat!


Comissió d'Entorn Escolar

AFA 9 GRAONS


24 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page