top of page

Casalet de juny 2023: Juga la tarda!

Actualizado: 15 may 2023

Juga la tarda és la proposta educativa de Fundesplai del casalet de juny, per complementar la jornada intensiva escolar d'aquest curs.


Del 6 al 22 de juny 2023 (que acaba el curs), a l'escola tenim jornada intensiva i és en aquest període en el que Fundesplai ofereix la possibilitat de complementar l'horari amb el seu casalet de tardes, de 15.30h a 16.30h.


Es pot contractar el servei de tots els dies, o bé per dies esporàdics.


A continuació trobareu tota la informació sobre la proposta d'activitats, el calendari i els horaris.

JUGA LA TARDA JUNY_ESCOLA 9 GRAONS
.pdf
Download PDF • 311KB





Podeu fer les inscripcions dels vostres infants del 15 al 24 de maig a través de l'App de Fundesplai (entrant a ACTIVITATS, dins la secció ACOLLIDES-> 22/23 Casalet Jornada Intensiva (6 a 22juny)).


En cas que alguna família que tingui els infants inscrits a menjador no vulgui fer ús del servei de menjador durant el mes de juny, caldrà comunicar-ho a Fundesplai (Cristina) abans del 24 de maig.

Els infants que no es quedin a dinar sortiran a les 13h.


Els infants que no s'apuntin al casalet i que facin ús del servei de menjador sortiran a les 15.30h. I els que facin ús del servei de menjador i s'apuntin al casalet a les 16.30h.


Per qualsevol dubte podeu contactar amb la coordinadora de Fundesplai (Cristina) o amb la Comissió d'Extraescolars i Casals de l'AFA 9 Graons.





220 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page