top of page

Benvinguts/des a la web de l'AFA!

Actualizado: 3 dic 2018



Ja la tenim aquí! Per fi hem posat en marxa la web de l’AFA!


Com gairebé tot a l'escola, la web de l'AFA neix carregada d'il·lusió gràcies a la dedicació de tots els i les que formem part d'aquest projecte. Està cridat a ser el nostre espai de comunicació amb les famílies, la resta d'escoles i la societat que ens envolta. I a través d'ell, confiem a transmetre el dia a dia de la meravellosa aventura que estem vivint al costat dels nostres nens i nenes, comunicar tot allò que estem aprenent i escoltar les inquietuds de tothom que vulgui acostar-se a la nostra comunitat escolar.


Aquest espai vol ser un punt de trobada de la comunitat de famílies i infants on intercanviem idees, suggeriments i propostes. L’anirem construint entre tots/es així que si hi trobeu a faltar coses o voleu publicar alguna qüestió feu-ho saber a la comissió de comunicació. La web també anirà evolucionant en funció de les necessitats que vagin sorgint.


Us convidem a navegar i remenar la web. Confiem que us agradi tant com a nosaltres i que us la feu vostra com a espai virtual de comunicació entre les famílies.

90 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page