top of page

Benvingudes famílies!

Actualizado: 6 feb 2022

El divendres passat el Grup de Treball d'Acollida de l'AFA 9 Graons, i amb l'ajuda de la Comissió de Festes en la decoració de l'espai, van preparar un punt de trobada al xamfrà de l'escola per donar la benvinguda a les noves famílies que han entrat aquest curs a 9 Graons i se'ls va entregar el Welcome Pack.



També es va aprofitar aquest espai per presentar l'AFA de 9 Graons, qui som?, què fem?, com apuntar-si?

El GT d'Acollida va preparar una sèrie de cartells, que es poden consultar a través dels codis QR (que seguiran penjats durant aquesta setmana) per tal d'explicar què fa cada comissió i la importància de participar i col·laborar en la nostra AFA.


Des de l'AFA, les famílies gestionem les extraescolars, les acollides de matí i tarda i els casals. Vetllem per tal de que els nostres infants tinguin un menú equilibrat i de qualitat, organitzem tallers, xerrades i festes, revisem les obres que cada any hi ha a la nostra escola, reivindiquem aquells temes que ens preocupen, proposem activitats i informem de les novetats de l'escola i l'AFA, arreglem i millorem el pati, etc.





Des de l'AFA necessitem més mans per tal que tot això segueixi essent possible i per aconseguir millorar els serveis o crear noves activitats! T'HI SUMES?


Per contactar amb qualsevol de les Comissions o grups de treball, des de la web (apartat de Comissions) hi ha tota la informació!


I si encara no us heu inscrit, recordeu enviar el formulari d'inscripció a afa9graons@gmail.com i/o apunteu-vos als seus canals per rebre les comunicacions que es fan sobre tot tipus d'activitats i serveis de la nostra escola!


Moltes gràcies al Grup de Treball d'Acollida per l'organtzació i a totes les famílies que vau assistir-hi per rebre la informació i recollir el vostre Welcome Pack!




Aquelles noves famílies que no vau poder passar a recollir el vostre Welcome Pack, el podeu recollir a l'escola (preguntar a Raquel, consergeria).


Entre totes sumem!


AFA 9 GRAONS















121 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page