top of page

Benvingudes famílies!

Actualizado: 5 sept 2019



El passat 20 d'octubre vam celebrar la nostra primera trobada amb les noves famílies de P3 i va ser una festa de benvinguda fantàstica!



La festa va ser possible gràcies a un treball en equip perfectament coordinat. El dia de la festa la comissió d'acollida, amb l'ajut de la comissió de festes, van guarnir i posar l'escola a punt per la rebuda de les noves famílies. Els pares i mares de P4 van portar berenar per convidar les noves famílies i tothom, petits i grans, vam gaudir d'una gran festa!


Els nens i nenes de P4 van donar una sorpresa molt especial a les famílies de P3, un Welcome Pack amb una guia amb qüestions pràctiques de l'AFA i el flamant regal que van elaborar els nostres infants al juny, un tovalló ple de colors!





Les famílies vam tenir l'oportunitat de conèixer-nos una mica més i vam xerrar sobre el que s'havia fet a l'AFA durant el nostre primer any. D'aquesta trobada ja s'han afegit moltes famílies noves a les diferents comissions i Junta i ja s'estan gestant nous projectes en comú.




Finalment, vam aprofitar la trobada per plantar la figuera que les famílies vam regalar a l'escola el curs passat.




Aquest any les famílies de 9 Graons seguirem treballant, aprenent i fent gran la nostra escola.


Força i seguim!

366 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page