top of page

Aquest Nadal regalem igualtat

Actualizado: 5 sept 2019

Hi ha jocs de nenes? I jocs de nens? Ens afecta la publicitat a l'hora de comprar joguines pel nostre fill? I per la nostra filla? Creiem que eduquem igual, però comprem les mateixes joguines? Afecten les joguines que regalem als nostres infants en el seu desenvolupament com a persones adultes? Quin paper tenen les joguines que triem en la transmissió de rols i valors?


Aquestes i altres preguntes es fan molt necessàries en aquestes dates nadalenques en les quals els nens i nenes rebran la major part de les joguines amb les quals jugaran la resta de l'any o anys.





L'Ana Tutzó, impulsora de la campanya 'Juguem en igualtat' de l'Associació Hora Lliure, parla en aquesta entrevista de la importància de fomentar un joc no sexista. Podeu llegir-la aquí.



És una bona idea que compartim aquestes reflexions amb amistats i familiars que desitgen fer regals als nostres infants.

També volem compartir amb vosaltres la divertida campanya de la Comissió de Gènere de l'escola veïna Fructuós Gelabert. En aquests tres vídeos les joguines s'organitzen i surten al carrer per reivindicar els seus drets. La campanya no només ha quedat en manifestacions, els nens i nenes han rebut carnets per sindicar les seves joguines i fins i tot han sortit a diferents diaris. 




73 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page