top of page

Aquest Nadal, juguem per ser lliures

Ja arriba el Nadal. Un moment en què cal tenir present que temes com els estereotips de gènere es deixen veure de forma evident i salvatge i en què l’exercici de reutilització, reciclatge i de formes de consumir diferents requereixen que fem un esforç conscient.


Arriben els regals i amb ells, l’oportunitat de demanar pels nostres infants aquells que proposin formes de fer menys sexistes, més igualitàries i sostenibles. De demanar regals que els obrin pas a una forma de vida que els faci més lliures, autònoms i respectuosos amb les persones i el medi ambient.


Per aquest motiu, des de la Comissió d’Igualtat i Diversitat (amb l'ajuda de la Comissió de Sostenibilitat), hem creat un material que vol convidar a la reflexió, en forma de pòster amb fotos i missatges, associats a elles, adaptats als nens i nenes que podran veure penjats a diferents espais de la nostra escola.


Aquest any també us adjuntem el document “Algunes idees de com triar joguines” .

Podeu consultar-lo aquí:

ALGUNES IDEES DE COM TRIAR JOGUINES
.pdf
Download PDF • 434KB

També us deixem alguns links per aprofundir en aquest tema per tal que pugueu acompanyar amb èxit des de casa en la reflexió al voltant d’aquests temes amb els vostres fills i filles:






Que juguin per ser lliures!! No perpetuem certes idees i formes de fer!!


Bon Nadal a tothom.


Comissió d'Igualtat i Diversitat

AFA Escola 9 Graons


154 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page