top of page

Aquest any SI! Casal d'Estiu a 9 Graons

Actualizado: 31 mar 2023

Aquest any SI! Aquest estiu 2023 a 9 Graons tornarem a tenir casal, gràcies a la insistència de l'AFA amb el CEB per poder-ho combinar amb les possibles obres de l'escola.


Per aquest estiu, la Comissió d'Extraescolars i Casals ha gestionat el casal amb l'empresa DIVERJOC que presenta un casal que es desenvoluparà a través de la història de la Noa, una nena que ha trobat un mapa perdut de la tripulació dels Solcamars, que assenyala els diferents ports que pretenen conquistar durant aquest estiu.

Aconseguirà la Noa, amb l'ajuda dels nostres infants, salvar aquests territoris de les conquestes?


Durant les setmanes de casal viatjaran pels ports d'èpoques antigues i descobriran els secrets de Roma, Egipte, Grècia, etc... a través de jocs cooperatius, jocs de pistes, jocs d'aigua, divertallers, jocs de taula, centres d'interès, activitats sensorials i algunes sortides.


El Casal es pot contractar per setmanes i tindrà una duració de 5 setmanes (del 26 de juny al 28 de juliol 2023).


Les inscripcions al Casal podran realitzar-se des del dia 15 d'abril fins al 15 de maig 2023 i es faran des de la plataforma DIVERKONECT, a través d'aquest link: https://diverjoc.net/module/myfamily/inscripcions?id_school=afa-escola-nou-graons o a través del codi QR del fulletó informatiu que trobareu a continuació.

Per fer les inscripcions, cal tenir preparada la següent documentació (en .pdf o .jpg):

- Fotografia de l'infant (opcional)

- CAT Salut

- Carnet de Vacunació

- Certificat d'al·lèrgies (en cas que apliqui)

- Certificat de diversitat (en cas que apliqui)


Teniu tota la informació del Casal en aquest document (planificació, preus, horaris, inscripcions, beques, contacte, etc...):


Informació casal 9 Graons 2023.03
.pdf
Download PDF • 1.30MB

REUNIÓ INFORMATIVA DEL CASAL

El dijous 23 de març , a l'escola 9 Graons, es va fer la reunió informativa del Casal d'Estiu, us deixem a continuació la presentació de la reunió:

Presentació Casal'23 9 GRAONS
.pdf
Download PDF • 10.64MB


Esperem que us hi apunteu i que els infants puguin gaudir-lo!


Comissió d'Extraescolars i Casals

AFA 9 Graons

950 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page