top of page

A 9 Graons infants exposats al sol tot juny i tot juliol

A l’escola 9 Graons tenim un pati amb poques ombres i a l’estiu els infants estan exposats al sol en les hores de pati i durant tota la jornada del Casal d’Estiu que es fa a l’escola.


L’horari de pati es realitza en hores en que el sol ja pica fort:

Primària (infants de 6 a 8 anys): 10:30h a 11:15h i de 12:30 a 13:30h

Infantil (infants de 3 a 5 anys): 11:15h a 12h i de 13:45h a 15h

Casals d’estiu del 26 de juny al 29 de juliol tota la jornada en que vulguin fer ús del pati.


Cada any, per evitar l’exposició directa dels infants al sol, el Consorci d’Educació de Barcelona instal·lava als pati unes lones, però aquest any sembla que s’han despistat i sense proteccions ens hem quedat!


Aquestes són les lones que teníem instal·lades el curs passat:


Així tenim el pati aquest estiu, sense lona ni gairebé ombra:


Des d’abans de Setmana Santa que vam advertir al CEB que tinguessin en compte que havien d’instal·lar les lones (preferiblement ja pel mes de maig), tenint en compte que les fixacions que tenien posades a la paret ja no existien, doncs a l’estiu passat van fer obres i van treure la paret on es suportaven les lones.

Tot i l’avís, i massa tard, fa 2-3 setmanes es van presentar els operaris per instal·lar les lones al nostre pati, però SORPRESA! No recordaven que no hi havia la paret amb les antigues fixacions!


I després de 3 setmanes reclamant, a dia 30 de maig, quina és la seva resposta? Doncs que consideren que no cal instal·lar res perquè ja faran unes obres a l’agost (es suposa) i instal·laran una coberta a la pista per l'any vinent.


Una gran valoració! Si senyor! Mentrestant no tenim coberta de pista, que els nostres infants es cremin al sol durant el mes de juny i de juliol!

I per variar, Consorci d’Educació una altra decepció!


Des de l’AFA 9 Graons reclamem una solució urgent perquè al nostre pati no s’hi pot estar i no podem tenir als infants sota el sol tot juny i tot juliol!


RECLAMEM QUE INSTAL·LEU URGENTMENT PROTECCIONS AL PATI PER EVITAR L’EXPOSICIÓ AL SOL DELS NOSTRES INFANTS!!!


AFA 9 GRAONS

261 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page