top of page

A 9 Graons, els llençolets es reutilitzen!

Com ja sabeu, els nens i nenes de P3 de 9 Graons fan migdiada i necessiten un llençolet que s'adapta als llits de l'escola i que només es fa servir el primer any. Però cal que cada any comprem 50 llençolets que després no utilitzarem més?





A finals del curs passat, des de la Comissió de Sostenibilitat de l'AFA, es va proposar a les

famílies de 9 Graons que donessin els seus llençols per tal de poder crear una borsa de llençols de l'AFA i oferir a aquelles noves famílies que ho sol·licitin, el llençolet reutilitzat sense cost.





La iniciativa, a part de tenir l'estalvi econòmic del que costa el llençol, pretén fomentar la reutilització i la prevenció en l’ús dels recursos, ja que s’estalvia la compra de llençols nous.

Aquest any hem aconseguit 27 llençolets dels infants que ara ja són a P4 i P5 i que ja han estat entregats a les noves famílies que comencen l’aventura a la nostra escola.





Un cop finalitzat el curs, els llençols seran retornats a l'AFA per tornar-se a utilitzar l'any vinent. La idea és anar recollint cada any els llençolets que ja no es faran servir més per, al final, tenir la quantitat suficient per donar-los als 50 nens i nenes que iniciïn curs i, amb el temps, anar substituint aquells que es facin malbé per aquells que estiguin en bon estat.

Moltes gràcies als que heu participat en aquesta campanya, tant els qui heu donat el llençolet com els qui us heu apuntat a la proposta de la reutilització.


Entre tots i totes hem aconseguit que hagi estat un èxit!

102 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page