top of page

1r Mercat d'intercanvi de llibres a 9 Graons!

Actualizado: 28 mar 2023

Arriba Sant Jordi i volem estar preparades.

El dia 14 d'abril, coincidint amb la revolta escolar, l'Escola 9Graons farà un intercanvi de llibres al xamfrà de l'escola.


L’últim llibre que han llegit els vostres infants. Aquell llibre que us han demanat que els llegiu una vegada i una altra. Aquell que més els ha enganxat. O aquell amb les il·lustracions més captivadores. Ells trien. Volem que els nostres infants comparteixin amb els seus companys i companyes aquells llibres que més els hagin agradat perquè una altra criatura el pugui gaudir de nou.


Els dies 11, 12 i 13 d'abril podreu deixar els llibres que cediu per l’intercanvi en una caixa que trobareu davant de consergeria. I el 14 d’abril podreu escollir quin conte us endueu a casa.


.



Com funciona l’intercanvi?

Aquells infants que hagin aportat un llibre podran escollir-ne un altre que sigui del seu interès. Per això demanem que els llibres siguin atractius, estiguin en bon estat i que tinguin interès per als altres infants. Porteu aquells llibres dels quals teniu un bon record i ara us agradaria que algú més els tornés a gaudir.



Els dies 11, 12 i 13 d’abril recollirem els llibres que els infants cedeixin. Hi haurà una persona a secretaria en horari de 9 a 9:15h i de 16:15 a 16:40h recollint els llibres i donant un tiquet a cada infant que porti llibres.

Aquest tiquet l’hauran de portar el dia 14 d'abril a l’intercanvi per poder-se endur un altre llibre.

Recordeu que la finalitat és que cada infant porti un llibre (o més) i se n’emporti un altre.

Els llibres que es podran endur a casa hauran de ser del mateix grup on s’han cedit. És a dir, si has portat un llibre de la franja de Petits grans lectors en podràs agafar un altre d’aquella franja, així ens assegurem que hi haurà llibres per tothom.


Us animem a participar activament en una jornada per celebrar la literatura i escalfar motors per Sant Jordi. Coincideix, a més, amb la revolta escolar i segur que gaudirem plegades!

Us hi esperem!


Comissió de Sostenibilitat

AFA 9 Graons

113 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page