top of page

Subvenció de l’Ajuntament de Barcelona per a la fase inicial del projecte del pati 9 Graons

Actualizado: 16 ene 2022


A la comunitat 9 Graons seguim somniant amb el pati que volem… Un pati que sigui l’escenari de vivències i aprenentatges diversos, que pugui acollir els desitjos i necessitats de tothom, que promogui la connexió amb la natura i que afavoreixi  la cohesió de la nostra comunitat.


Amb aquests objectius en ment, vam obtenir una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona que ens dona suport per posar en marxa la fase inicial del projecte “Construïm el pati que volem”, que resultarà en un informe al mes de desembre de 2021 del diagnòstic participatiu del pati actual i unes recomanacions per a les següents fases d’estratègies i disseny.


En aquest procés, estarem acompanyades d’Equal Saree, un equip d’arquitectes i investigadores expertes en gènere que utilitzen metodologies participatives per incloure a les persones de totes les edats en la cocreació dels seus entorns quotidians. 


El passat 15 de juny es va realitzar la primera visita tècnica de reconeixement i observacions del pati, per identificar les possibilitats i limitacions tècniques, així com fer un primer anàlisi dels usos, relacions i funció del pati com a espai lúdic i coeducatiu. 


A partir d’aquest punt d'inici del procés participatiu, l’1 de juliol es va realitzar una sessió de treball amb el grup impulsor i representants de l’equip directiu i docent per tal de compartir les conclusions de la diagnosi tècnica i fixar objectius, agents i calendari de les properes activitats. 


D’aquesta manera, ho tenim tot enllestit per posar-nos a treballar i dur a terme les sessions participatives després de les vacances!
Grup de Treball Projecte Pati

AFA 9 GRAONS

208 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page