top of page

Manifestem-nos per l’emergència climàtica

Actualizado: 25 sept 2019

Fridays for Future ha convocat una vaga, a nivell mundial, pel divendres 27 de setembre contra el canvi climàtic per exigir als governs i les diferents institucions mesures urgents i contundents contra la crisi climàtica, conseqüència d’un model de producció i consum que, no només posa en risc la nostra supervivència, sinó que també afecta a les poblacions més pobres i vulnerables del planeta.A Barcelona, la manifestació serà el divendres 27 de setembre a les 18h, i començarà als Jardinets de Gràcia.Des de la Comissió de Sostenibilitat, i amb la col·laboració de l'escola, a 9 Graons ens unim a aquesta protesta i us proposem diferents accions per col·laborar-hi. Hi participeu?


- Dijous 26 setembre: RECOLLIDA D'ENVASOS

Porteu a l'escola envasos de plàstic de petit format per tal que els nens i nenes de P4 i P5 puguin reutilitzar-los al taller que faran divendres a l'escola.

Deixarem una caixa per la recollida dels envasos davant de consergeria durant el dijous 26. Els envasos de plàstic han d'estar nets, ja que els nens i nenes els manipularan al dia següent.


- Divendres 27 de setembre durant el matí: TALLER INSTRUMENTS MUSICALS

Al matí de divendres, a les aules de P4 i P5, es realitzarà un taller per fabricar instruments musicals amb envasos reutilitzats que les famílies haureu portat de casa. Per aquesta activitat, l’escola demana voluntàries i voluntaris que puguin ajudar en els tallers amb els nens/es.

Si podeu venir al taller, envieu un mail per apuntar-vos a: comunicacioafa@gmail.com


- Divendres 27 de setembre a la tarda: MARXA CAP A LA MANIFESTACIÓ Quedem a les 17h a la cantonada de l'escola per anar junts/es cap a la manifestació per l'emergència climàtica que inicia el seu recorregut a les 18h als Jardinets de Gràcia.


Animeu-vos famílies! Us hi esperem!109 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page