top of page

Ens posem en marxa per desenvolupar nous espais amb l'ajuda de la subvenció de l'Ajuntament!

Des de la Comissió del Pati us informem que l’Ajuntament de Barcelona ens ha tornat a concedir una subvenció per una quantitat de 1.600 euros. Aquests diners ens ajudaran a donar continuïtat al projecte “Construïm el Pati que Volem” amb la il·lusió de respondre a algunes de les necessitats identificades per tota la comunitat educativa durant el diagnòstic participatiu del curs passat.


L'objectiu que tenim ara és aterrar algunes de les conclusions i recomanacions amb millores concretes al pati per tenir un espai cada cop més divers, coeducatiu i sostenible.


Ahir vam seguir avançant en la creació d'un espai de repòs i lectura, on els infants que ho desitgin puguin gaudir a l'hora del pati d'una zona més tranquil·la. Tot i que encara queden alguns detalls per enllestir-la ja va agafant forma. Esperem aviat poder-vos-la presentar!Us anirem informant de totes les activitats planificades per comptar amb la vostra participació (muntatge d’espais al pati, tallers participatius, votacions, etc...).


Us animem també a formar part de la nostra comissió, per ajudar a desenvolupar aquests treballs, que han de finalitzar-se abans del 31/12/2022 per poder comptar amb els diners atorgats en la subvenció.

Podeu escriure’ns a pati9graons@gmail.com


Aprofitem per agrair també a totes les famílies voluntàries que ja hi van participar al curs passat!


Comissió del Pati

AFA 9 Graons

243 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page