top of page

El projecte Construïm el Pati que volem continua endavant

Actualizado: 16 ene 2022

El passat 7 d’octubre, l’equip d’arquitectes i urbanistes Equal Saree va organitzar una formació metodològica a l’escola amb l’equip directiu, docents, Fundesplai i l’AFA amb l’objectiu de preparar les activitats del diagnòstic participatiu del pati que es farà aquest primer trimestre de curs 2021-2022.


El diagnòstic del pati ens permetrà fer una reflexió, observació i exploració sobre el pati que tenim ara i sobre el pati que volem pel futur.

De forma concreta, s’analitzaran el tipus de relacions que s’estableixen entres les diferents persones que l’habiten (alumnat, docents, famílies, personal no docent, etc.), els diferents usos, la seva funció educativa, i, finalment, les característiques físiques (espais, elements de joc, mobiliari, vegetació, o materials) de l’espai.


Properament a l’escola s’organitzaran diverses activitats que ens ajudaran a recollir les diferents mirades, veus i opinions de tota la comunitat educativa.

Tota la informació es recollirà i sistematitzarà en un mural col·lectiu i les principals conclusions les presentarà Equal Saree en una sessió participativa que tindrà lloc a finals de novembre 2021.

119 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page