top of page

Cap de setmana teatral en família

El Teatre Gaudí (C/ Sant Antoni Maria Claret, 120, Barcelona) programa aquest cap de setmana (16 i 17 de novembre) dues obres enfocades al públic familiar:Horari: Dissabte a les 16:00h. Diumenge a les 12:00h Preu: 12€. Anticipades 10€.


Sinòpsi: A un poblet del país d’Itàlia dos vells amics, mestre Cirera, d’ofici fuster, i Gepeto, sense ofici ni benefici, això vol dir actor, es troben i decideixen construir una titella . Aquest titella serà el fill que tan t li hagués agradat tenir al Gepeto. El seu nom serà Pinotxo. Però aquest fillet de fusta no serà tal com pensava el seu pare Gepeto, sinó que li ha sortit un fill entremaliat que no se’n pensa cap de bona. Això el durà a viure moltes aventures.Horari: Dissabte a les 12:00h. Diumenge a les 16:00h Preu: 12€. Anticipades 10€


Sinòpsi: “UN DÍA EN EL TEATRO” acosta als més petits en els diferents llenguatges teatrals: El mim, la dansa, el clown, els titelles, el circ, la música d’una manera senzilla l’espectacle fa un recorregut pels gèneres més coneguts i visuals per a gaudir d’una gran història contada.
60 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page